Бизнес 

Чи можна взяти кредит на картку без довідки про доходи в Україні

Коли людині терміново потрібні гроші на розв’язання фінансових питань, вона намагається заощадити час на зборі документів, поїздках, очікуваннях. Наприклад, отримання довідки про доходи з метою оформити кредит на картку віднімає від декількох годин до декількох днів. Логічно, що багатьох позичальників цікавлять способи оформлення кредиту без додаткових документів.

Хто готовий видати кредит на картку без довідки про доходи

Банківським установам важливо переконатися в платоспроможності клієнта, відповідно, вони вимагають папери для підтвердження реального доходу та джерел його отримання. Однак людина може бути працевлаштована неофіційно або мати невелику заробітну плату на основній роботі, при цьому забезпечувати себе завдяки регулярним підробіткам.

Крім необхідності надавати папери для підтвердження доходу, взяти кредит у банку можна у віці від 21-23 років. На відміну від банківських установ, МФО готові видати кредит онлайн на карту у віці від 18 років. В анкеті потрібно вказати розмір та джерела доходу, але надавати папери для підтвердження інформації не доведеться.

Лояльність мікрофінансових організацій пояснюється невеликими термінами та сумою. У більшості компаній перший онлайн займ можна взяти на суму до 5000-7000 гривень на термін до 30 днів. Виконання кредитних зобов’язань дасть можливість збільшити ліміти до 12000-15000 гривень.

З огляду на невеликі суми та терміни кредиту на картку, компаніям немає ніякого сенсу витрачати час клієнтів на збір додаткових довідок та пошук поручителів. Для подачі заявки з документів знадобиться тільки паспорт та ідентифікаційний код.

Як отримати онлайн займ без довідки про доходи

Подати запит на отримання кредиту онлайн на карту можна через сервіси мікрокредитування, які працюють цілодобово без вихідних. В середньому відповідь приходить протягом 15 хвилин, а постійні клієнти отримують гроші в борг вже через 3-5 хвилин після відправки заявки.

Щоб взяти онлайн займ в мікрофінансової організації, потрібно зробити наступне:

  1. Зареєструватися. У реєстраційній формі введіть номер телефону та пароль.

  2. Заповнити анкету. В анкеті заповніть кожне поле, в тому числі паспортні дані.

  3. Пройти верифікацію. Для оформлення кредиту на картку потрібно додати її дані, після чого почекати пару хвилин, поки їх перевірять та надішлють код для підтвердження.

  4. Подати заявку. Оберіть період та розмір онлайн займа. Завдяки використанню кредитного калькулятора, вдасться розрахувати переплату ще до подачі запиту.

  5. Отримайте гроші. Обробка заявки триває в середньому 15 хвилин, після чого в особистому кабінеті змінюється її статус. На вказаний номер телефону також приходить повідомлення. Якщо рішення позитивне, залишиться підписати електронний кредитний договір та отримати гроші.

Не зважаючи на лояльність фінансових установ, позичальники періодично отримують відмови. Щоб оформити кредит на картку, в анкеті потрібно вказувати тільки достовірні дані, уникаючи помилок. Компанії дають можливість взяти онлайн займ з поганою кредитною історією, але можуть відмовити при наявності величезної кількості прострочень за попередніми кредитами. Якщо мікрофінансова організація все-таки відмовила, потрібно дізнатися причину, виправити помилки та подати запит знову.

Статьи по теме