Технології 

Наступне покоління Samsung Galaxy Watch може мати квадратний дизайн

Якщо ви віддаєте перевагу Android, то Galaxy Watch від Samsung – це один з найкращих варіантів смартгодинника. Компанія Samsung була дуже віддана екосистемі розумних годинників, будучи одним з перших гравців у цьому сегменті з такими пристроями, як Galaxy Gear, що працювали на Android/Tizen. На зміну Galaxy Gear прийшли Galaxy Watch, які сьогодні є доволі популярними, але, схоже, південнокорейський техногігант з ентузіазмом розглядає можливість повернення до свого коріння.

Джерела говорять, що Samsung прагне повернути своїм смартгодинникам квадратний дизайн. Можливо, майбутнє покоління смартгодинників нагадуватиме попередні моделі, такі як Galaxy Gear, Galaxy Gear 2 і Galaxy Gear Live. Однак поки неясно, чи матиме квадратний дизайн саме наступна серія Galaxy Watch7, чи Samsung вже ж розглядає його для більш віддаленої перспективи. Але джерело зазначає, що сама ідея “з ентузіазмом розглядається всередині компанії”, і це “дуже ймовірно, що зміна відбудеться”.

Перший Galaxy Gear мав 1,6-дюймовий Super AMOLED-дисплей, але квадратної форми, ближчий до сучасних Apple Watch, ніж до Galaxy Watch6. Samsung перейшла на круглий дизайн з Gear S2, і з того часу компанія дотримується круглих корпусів, навіть коли вона перейшла на брендинг Galaxy Watch і врешті-решт – на Wear OS.

Статьи по теме