Полезные советы 

BetVictor оголошує про партнерство з Heart Bingo

BetVictor, провідна компанія, що займається азартними онлайн-іграми, оголосила сьогодні про партнерство з Global, медіа та розважальною групою, щоб перезапустити один з найпопулярніших ігрових брендів Великобританії, Heart Bingo.

Нове партнерство з Global, яке починається 23 вересня, є останньою угодою B2B для BetVictor відповідно до його загальної стратегії зростання бізнесу, що виникнула за успішним запуском Parimatch в Великобританії та BildBet в Німеччині минулого року.

BetVictor представить ряд захопливих нових функцій, інноваційних кімнат для бінго та ексклюзивних слотів, щоб збільшити можливості виграшу для клієнтів Heart Bingo, ігрового бренду найбільшої комерційної радіостанції Великобританії. Оновлена ​​версія Heart Bingo міститиме ігрові автомати та ігри з миттєвим виграшем з провідним на ринку програмним забезпеченням від Pragmatic Play. Якщо ви чули про такі компанії, то точно повинні знати, що їх слоти полюбляють багато людей і у Пінап казино можна знайти колекцію їх ігор.

Heart Bingo

Директор eGaming, Турлоу Лалл, прокоментував: «Ми дуже раді співпраці з таким поважним і улюбленим брендом бінго. Гравцям Heart Bingo обов’язково сподобаються всі додаткові функції в конвеєрі, а також знайомі ігри та кілька сюрпризів! Ми повністю віддані створенню поліпшеного і безпечного ігрового процесу з ще більшою кількістю можливостей для призів».

Джоел Стерн, директор з підприємництва Global, сказав: «Heart Bingo — один з найулюбленіших у Великобританії брендів бінго з лояльною спільнотою гравців. Ми раді, що можемо запропонувати нашим гравцям кращий у своєму класі досвід, і сподіваємося, що завдяки нашому новому партнерству з BetVictor, ми зможемо донести фактор комфорту Heart Bingo до ще більшого числа людей».

Статьи по теме