Полезные советы 

Що потрібно для оренди квартири

Знайшли квартиру, яку хочете зробити своїм будинком? Наступним кроком на шляху до оренди квартири є збір інформації для подачі заяви. Якщо у вас немає великого досвіду оренди, надання достатньої інформації має вирішальне значення для того, щоб показати, що ви надійний орендар, здатний вчасно вносити орендну плату. Ось що вам потрібно для подачі заяви на оренду нерухомість Україна.

Особиста контактна інформація

Орендодавцю знадобиться спілкуватися з вами, тому переконайтеся, що ви чуйні і вкажіть найпростіший спосіб зв’язатися з вами, будь то номер телефону, електронна пошта або інший спосіб.

Номер соціального страхування

Зазвичай вам необхідно надати свій номер соціального страхування. Орендодавець може також попросити копію вашої картки соціального страхування. Ця інформація необхідна для перевірки біографічних даних.

Інформація про транспортний засіб

Якщо ви хочете подати заяву на отримання паркувального місця, вам необхідно надати детальну інформацію про свій автомобіль. Майте під рукою інформацію про марку і модель, рік випуску і номерний знак. Менеджер з нерухомості може також попросити надати інформацію про страховку автомобіля.

Номер водійських прав або посвідчення особи штату

Ця інформація є підтвердженням вашої особистості і може знадобитися для отримання паркувального місця, на яке ви претендуєте.

Поточний і попередній адресу / інформація про оренду житла

Ця інформація також необхідна для перевірки вашої біографії. Орендодавець також може захотіти перевірити ваших попередніх орендодавців для отримання рекомендацій.

Інформація про поточний і попередньому місці роботи

Знову ж таки, ця інформація необхідна для перевірки вашого кримінальне минуле. Вкажіть в документах свою професію, назва компанії і номер телефону, щоб орендодавець міг перевірити вашу зайнятість.

Підтвердження доходу

Квитанції про оплату, податкові декларації або інші документи, що підтверджують дохід, будуть потрібні для подачі заяви.

Попередні орендодавці та особисті рекомендації

Потенційний орендодавець, швидше за все, захоче поговорити з вашими попередніми орендодавцями, щоб перевірити вашу історію оренди і поведінку в якості орендаря. Вони також можуть попросити особисті рекомендації, наприклад, вашого начальника, щоб підтвердити вашу зайнятість і характер.

Обов’язково ознайомтеся з нашою статтею про те, кого вибрати в якості рекомендателя при подачі заяви на оренду квартири. У ній розглядаються різні варіанти, а також їх плюси і мінуси. Якщо ви вже знаєте, хто буде вашим рекомендувача, ви можете відправити йому один з наших шаблонів рекомендаційного листа про оренду.

Контакти для екстреної допомоги

У разі, якщо орендодавець не зможе зв’язатися з вами або станеться надзвичайна медична ситуація, йому може знадобитися зв’язатися з кимось із ваших близьких, тому вибирайте контакти з розумом.

Статьи по теме