Полезные советы 

Робота в Україні на дому

Розвиток інформаційних технологій за останні 10 років збільшив число фрілансерів в сотні разів. Якщо раніше тільки успішні журналісти, письменники і митці могли дозволити собі вільний графік, то сьогодні будь-який менеджер, якщо поставить собі таку мету, може стати фрілансером і працювати віддалено.

Схема «знайшов-виконав-отримав» у багатьох ситуаціях зручніше і для виконавця, і для роботодавця. Чим більше грошей люди вкладають в інтернет, тим ширше ринок праці для вільних працівників.

Але не думайте, що життя фрілансера – суцільна романтика. Щоб заробити перші пристойні гроші та заслужити репутацію професійного і надійного виконавця, доведеться неабияк попрацювати. Перші кілька місяців ви будете працювати не за гроші, а за імідж. Саме на цій стадії відсіюються ті, кому простіше здатися на милість роботодавця і влаштуватися в офіс або на завод за фіксовану зарплату.

Спеціально для фрілансерів України існує біржа Seoware, з її допомогою ви зможете прямо зараз взяти в роботу цікаві завдання та заробити свої перші гроші в інтернеті.

Види роботи по інтернету в Україні

  1. Робота з текстами. З чим ми стикаємося в першу чергу, відкриваючи сайти, портали та інтернет-журнали? Правильно, з текстовим наповненням. Якщо в мережі є контент, повинен же його хтось писати. Якраз цим і займаються фрілансери-копірайтери. В тренді унікальні «людські» тексти, які приносять читачеві користь, а не просто займають порожні місця на сторінках. Втім, і рерайта в мережі все ще предостатньо. Саме їм в основному і займаються новачки на біржі Seoware. А досвідчені автори пишуть унікальні статті, глибоко вникають в тему, проводять цілі дослідження в рамках конкретного замовлення.

  2. Контент-менеджмент. Фахівець, який відповідає за вміст сайту, тобто за його контент. Він публікує статті, картинки і відео, пости в соцмережах, заповнює картки товарів в інтернет-магазинах. Іноді контент-менеджер (КМ) повністю бере на себе управління проектом.

  3. Виконання завдань по крауд-маркетингу і управління репутацією фірми в мережі.

Онлайн робота в Україні на біржі Seoware

Як бачите, роботи в інтернеті досить і не обов»язково мати якісь понад здатності щоб почати її виконувати. З кожним зробленим завданням ви будете набиратися досвіду. А при належній старанності і бажанні розвиватися, вас може помітити замовник, який побажає співпрацювати з вами на постійній основі. Це дозволить отримувати стабільний дохід.

Статьи по теме