Мода и стиль 

Як обрати босоніжки?

Босоніжки вважаються традиційним жіночим літнім взуттям. Вони зручні та охайні, виглядають вишукано та стильно. Виробники випускають найрізноманітніші моделі, серед яких кожна дівчина зможе обрати ідеальну пару. Варто додати, що босоніжки у повній мірі відповідають теплому сезону: ноги в них не будуть пітніти, адже це відкриті моделі, які без перешкод пропускають повітря. Розглянемо, яким буває взуття, щоб зробити правильний вибір.

На що звернути увагу?

Експерти радять при покупці першочергово дивитися на підбори. Саме від них залежить, як довго ви зможете ходити у взутті, чи буде вам зручно пересуватися. За цим критерієм виділяють наступні типи взуття:

  • На шпильці чи високому каблуку. Виглядаюсь екзотично та стильно, в них кожна жінка відчуватиме себе королевою. Однак ходити в них протягом тривалого часу лікарі не радять: це може погано впливати на здоров’я ніг, призведе до появи відчуття втоми. Такі моделі ідеальні для вечірок, інших святкових заходів. Для щоденного використання краще підібрати іншу пару.
  • На низьких, широких або товстих каблуках. Ці босоніжки – умовна «золота середина», яка поєднує зручність та вишуканість. Їх обирають дівчата низького зросту, жінки, яким хочеться виглядати на всі сто у будь-який день. Важливо, щоб взуття було зручним: тоді неприємні відчуття від тривалого носіння не виникнуть.
  • На танкетці. Це чудова заміна традиційним підборам, яка не викликає втому ніг. Найбільш товста підошва знаходиться на п’ятці, далі вона стає тонкою. Такі моделі підходять для щоденного та тривалого використання.
  • Без каблука. Підошва може бути товстою чи тонкою – все залежить від загального дизайну. Ці варіанті вважаються ідеальними для носіння кожного дня. В них зручно, можна пересуватися з великою швидкістю та не боятися отримати травму чи зіпсувати підбори.
  • На тракторній підошві. Ці босоніжки стали модними кілька сезонів тому, але вони швидко сподобалися більшості представниць прекрасної статі. Тепер таке взуття є в колекціях багатьох дизайнерів, які щороку покращують та удосконалюють моделі. Босоніжки дуже зручні та практичні, зокрема ви можете пройти в них по калюжі, але ноги залишаться сухими завдяки високій підошві.

Де придбати взуття?

Велика кількість різноманітних моделей є на офіційному сайті компанії Marigo – https://marigo.com.ua/zhenskaya-obuv/letnyaya/bosonozhki/. Там пропонується брендове взуття за низькими цінами. Для вашого комфорту у Тернополі та Львівській області є традиційні магазини, де ви можете приміряти модель, яка сподобалась. Доставка виконується по території України поштовими службами та транспортними компаніями.

Статьи по теме