Политические новости 

Сергей Притула высмеял советы Ольги Фреймут

Сергей Притула высмеял советы Ольги Фреймут

Ольга Фреймут недавно написала советы, как правильно плакать, которые не прошли мимо Сергея Притулы. Он в своей манере решил ответить Ольге Фреймут и дал советы мужчинам, как реагировать, если женщина плачет.

Сергей Притула опубликовал свои советы в Facebook (орфография и пунктуация сохранены):

Клаптик моєї книги з етикету. Обов’язково допишу… але поки: Як правильно реагувати, коли поряд плаче жінка: 1) Якщо поряд з вами плаче жінка – радійте! Адже ви впливовий! І ви заслужили на це шоу! 2) Радійте беззвучно. Смійтесь, як Чак Норріс в будь-якому кіно. Щоб чутно було лише, як тріскає губа. 3) Не дозволяйте їй плакати на вашому плечі. 100% у неї не водостійка туш! Те, що вона в цей момент буде схожа на одного з героїв Хіта Леджера – це фігня, а от ваш піджак ні в чому не винуватий! 4) Якщо жінка плаче в добре освітленому місці – це добре. Можете розглянути її з усіх сторін. Якщо під час плачу у неї течуть шмарклі, почервоніла шкіра, відбуваються неконтрольовані приступи метеоризму і обличчя схоже на дупу шарпея – терміново запхайте жінку у напівтьмяне місце! Але обов’язково волочіть привабливішим профілем від себе. Як-не-як, на вас дивляться люди! 5) Якщо та «нєвмєняшка» продовжує ревіти і намагається сперти все на алергію, просто виведіть на поріг і дайте підсрачника черевиком із вашими ініціалами. А поки летітиме, скажіть щось таке: «Цвіте конопля. Ця ейфорія… Даруйте». Немає сенсу витрачати коштовні емоції на фальшиву інтелігенцію!

Этот пост Ольга Фреймут увидела и восприняла с юмором.

Як завоювати Притулу. 1). Будьте Олею Фреймут. @siriy_ua

A post shared by FreimutOlia (@freimutolia) on Feb 21, 2018 at 3:53am PST

Напомним, что Анастасия Приходько оказалась в центре конфликта из-за политического ролика. Она заявила о неправомерном использовании ее имени в рамках политической агитации. Подробности читай по ссылке.

Статьи по теме